субота, 7 травня 2011 р.

Терпіння віри...

А що ти зберіг слово терпіння Мого, то й Я тебе збережу від години випробовування, що має прийти на ввесь всесвіт, щоб випробувати мешканців землі.
(Одкр 3:10)


Терпіння - це більше ніж стійкість.Життя святого в руках Бога як лук та стріла в руках лучника. Бог цілиться в ціль, яку християнин не бачить, натягує тятиву, і незважаючи на слова християнина: "Більше я не витримаю", Бог не звертає увагу на ці слова, Він натягує далі тятиву рівно на стільки, скільки потрібно, аж після цього пускає стрілу. Довіртесь рукам Бога. В чому полягає терпіння саме зараз? Підтримуйте свої відносини з Ісусом терпінням віри. "Ось Він мене вб'є, і я надії не матиму, але перед обличчям Його про дороги свої сперечатися буду!(Йов 13:15).

Віра - це не хвилюючі почуття, а тверде здорове переконання, засноване на тому, що БОГ - свята любов. Ви не бачите Його перед собою, ви деколи не розумієте, що Він робить в цю мить,але ви знаєте Його. Там де нема спокою,який заснований на твердому переконанні, що Бог є любов, відбувається людська трагедія. Віра - це подвиг вашого життя: вірячи, ви кидаєтесь в обійми Бога без сумніву.

Щоб нас спасти, Бог віддав Свого Сина - Ісуса Христа, а тепер Він хоче, щоб ми також віддали все,повністю довірившись Йому. Але нажаль в нас ще зостаються прогалини в житті, де не повнісю ми віримо в Бога і віддаємося Йому. А в житті Ісуса таких прогалин небуло, до цього і ми маємо прагути. Істинний зміст вічного життя - життя, яке може вистояти проти будь-чого, що може випасти на доля і непохитнутись. Іякщо ми погодимся з цим, життя стане для нас чудесним, і чуда ми будемо бачтит постійно довкола нас. Бог нас виховує, щоб максимально використати нас для слави Своєї.

Немає коментарів:

Дописати коментар