вівторок, 31 травня 2011 р.

Його безцінна кров....

Іван до семи Церков, що в Азії: благодать вам і мир від Того, Хто є, Хто був і Хто має прийти; і від семи духів, що перед престолом Його,
та від Ісуса Христа, а Він Свідок вірний, Первенець з мертвих і Владика земних царів. Йому, що нас полюбив і кров'ю Своєю обмив нас від наших гріхів,
що вчинив нас царями, священиками Богові й Отцеві Своєму, Тому слава та сила на вічні віки! Амінь.
(Одкр 1:4-6)


Коли помер мультимільйонер Дж. П. Морган, виявилось, що в його заповіті було десять тисяч слів і тридцять сім параграфів. У нього увійшли розпорядження про безліч операцій, причому деякі з них були на великі грошові суми.

Але він абсолютно ясно вказав, який пункт заповіту для нього був найважливішим:«Я переда душу в руки Спасителя, перебуваючи в повній упевненості, що Він, простив і омивши її Своєю безцінною кров'ю, представить її бездоганною перед моїм Небесним Батьком; дітей же моїх благаю в будь-якій небезпеці і за будь-яку ціну, аж до особистого самопожертви, зберігати і захищати благословенне вчення досконалого спокутування гріхів через пролиту кров Ісуса Христа».

У справі вічного порятунку душі Дж. П. Моргана його багатство було безсиле. Він, як розбійник, розіпнутий з Христом на Голгофі, цілком залежав від Божого милосердя. Не важливо, хто ти і що зумів зробити. Лише Христос може врятувати тебе, тому що лише «...Кров Ісуса Христа... очищає нас від всякого гріха» (1 Ів. 1:7).

Немає коментарів:

Дописати коментар