понеділок, 11 липня 2011 р.

наслідувачі...

Отже, будьте наслідувачами Богові, як улюблені діти…
(Еф 5:1)


Розповідають, що одна людина якось переглядала колонку некрологів в місцевій газеті. На превелике здивування, в списках тих, що недавно померли він побачив своє власне ім'я. Спочатку він посміявся над цим. Але скоро почав невпинно дзвонити телефон. Приголомшені друзі і знайомі прагнули виразити його сім'ї свої співчуття.

Нарешті, розсердившись, він подзвонив редакторові газети і гнівно заявив йому, що, не дивлячись на те, що його ім'я згадується в колонці некрологів, він і не думав вмирати. Редактор був дуже збентежений і довго вибачався. Нарешті в крайньому хвилюванні він сказав: «Не хвилюйтеся, сер, ми все виправимо; завтра ж ваше ім'я буде надруковано в списку новонароджених».

Можливо, ця історія здатися лише анекдотом, але з неї можна витягувати духовний урок. Ми не можемо заново народитися для оновленого життя в Христі, поки наша стара людина не помре на хресті. Біблія говорить нам дивну істину: «...І вас, що мертві були через ваші провини й гріхи… Бог... оживив разом із Христом... Отже, будьте наслідувачами Богові, як улюблені діти…» (Єф 2:1, 2:4-5; 5:1).

Немає коментарів:

Дописати коментар