середа, 13 липня 2011 р.

Бог обіцяв захист

"Будьте життям не грошолюбні, задовольняйтеся тим, що маєте. Сам бо сказав: Я тебе не покину, ані не відступлюся від тебе!"
(Євр 13:5)


Не сумнівайся: ти завжди знаходишся в центрі битви — духовної битви з сатаною, який докладе всі зусилля, щоб деморалізувати і погубити тебе. Потрібно завжди пам'ятати про його непохитну рішучість і уявляти собі його плани.

Бог бажає навчити нас протистояти гріху і сатані. Сатана, цей вбивця від початку, поцілює нас в самі незахищені місця, прагнучи підпорядкувати собі, щоб ми більше не могли служити Богові.

Бог пропонує нам певні духовні заняття, щоб виховувати дух, точно так, як і фізичні вправи допомагають нам тренувати тіло. Бог забезпечує нас всіма необхідними засобами, щоб оборонятися від сатани і не підпускати його близько. Ось ці засоби: читання Біблії, молитва, віра, праведне життя, спілкування з Духом Святим.

Як і в випадку фізичних тренувань, у вихованні духу необхідна старанність. Бог не обіцяв оберігати нас від будь-яких труднощів, зате Він обіцяв не залишати нас в біді. А найголовніше: пам'ятай, що Своєю смертю і воскресінням Христос вже переміг сатану, і одного прекрасного дня ця війна нарешті завершиться.

Немає коментарів:

Дописати коментар