четвер, 9 червня 2011 р.

Благі Божі слова...

Благословенний Господь, що дав мир Своєму народові, Ізраїлеві, усе, як обіцяв був, не відпало ані одне слово зо всіх Його добрих слів, які Він говорив був через раба Свого Мойсея.
(1Цар 8:56)


При покупці чого-небудь дорогого — наприклад, будинку — зазвичай ми повинні внести заставу, яка означає щирість і серйозність наших намірів. Ця застава має вигляд гарантії, що підкріплює обіцянку.

Бог дав нам неймовірні обітниці, вони приголомшують уяву. Він обіцяв нам спілкування з Ним через Свого Сина. Він обіцяв ніколи не залишати нас, не відкидати нас і завжди бути з нами. Він обіцяв забрати нас після смерті на небеса. У Біблії безліч Божих обіцянок.

Можливо, хто-небудь запитає: «А де гарантія, що Бог робить нам серйозну пропозицію? Звідки ми знаємо, що Його обіцянкам можна вірити?» Внесена Богом застава — це саме серйозне вкладення, яке лише можна собі уявити. Це Його Син, який Своєю смертю і воскресінням остаточно і цілком придбав для нас порятунок. Ісус Христос не лише зробив достатній «перший внесок» за Божі обіцяння. Насправді Він розплатився сповна!

Немає коментарів:

Дописати коментар